Σάββατο, 20/04/24
Ηρακλής

Σφίγγει η θηλιά για την U20 του Ηρακλή!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η ομάδα του Ηρακλή κλήθηκε σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία της από το γήπεδο της Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα U20.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League επέβαλε στον “γηραιό” ποινή αφαίρεσης δυο βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της διοργανώτριας αρχής:

“Βάσει των αναφερομένων στο από 29/4/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 5-5-2017 και ώρα 14:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη 29η-4-2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ κάτω των 20 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ.1, 17 παρ. 1,2 και 21 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο»: ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι η μη τέλεση του αγώνα οφείλεται σε υπαιτιότητα της εγκαλουμένης Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-20. ΤΙΜΩΡΕΙ την εγκαλουμένη Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ Κ-20 με απώλεια του αγώνα. ΑΦΑΙΡΕΙ από την ως άνω εγκαλουμένη δύο (2) βαθμούς από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του talentabout.gr  ενδιαφέρον υπάρχει από “ομάδα” Ηρακληδέων  να αναλάβουν τις τύχες των ακαδημιών της ομάδας. Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με εντόνους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και βρίσκονται σε καλό σημείο.

Στόχος των ανθρώπων που επιθυμούν να αναλάβουν το managment, είναι να λειτουργήσει η ακαδημία με σοβαρότητα και επαγγελµατισµό σε όλα τα επίπεδα, όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με συγκεκριμένο πλάνο οργανωτικό, αγωνιστικό και εκπαιδευτικό σύμφωνο με τις αρχές και την ιστορία του συλλόγου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ακαδημία να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και να γίνει “αιμοδότης” ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

Αναμένονται εξελίξεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...