Παρασκευή, 19/04/24
Ηρακλή

Απολογείται ο Ηρακλής για την U20… αλλά!

Η U20 του Ηρακλή δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη, το περασμένο Σάββατο (29/4) για τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League U20 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κλήση της ΠΑΕ σε απολογία για την απουσία αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Βάσει των αναφερομένων στο από 29/4/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), καλείσθε ενώπιόν μας, την Παρασκευή, 5-5-2017 και ώρα 14:00, προς απολογία ως υπαίτια για τη μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τη 29η-4-2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας ΝΕΩΝ κάτω των 20 ετών, εξαιτίας της μη προσελεύσεως της ομάδας σας, ήτοι για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1 επ, 16 παρ.1, 17 παρ. 1,2 και 21 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων (Κ.Α.Π.) Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο.

Από την διοίκηση του γηραιού προκύπτει ότι η ΠΑΕ είχε αποστείλει έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή και ζητούσε αναβολή του αγώνα λόγω οικονομικής αδυναμίας. Η Super League δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα και πλέον το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο θα αποφασίσει για την ποινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του talentabout.gr  ενδιαφέρον υπάρχει από “ομάδα” Ηρακληδέων  να αναλάβουν τις τύχες των ακαδημιών της ομάδας. Μάλιστα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με εντόνους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και βρίσκονται σε καλό σημείο.

Στόχος των ανθρώπων που επιθυμούν να αναλάβουν το managment, είναι να λειτουργήσει η ακαδημία με σοβαρότητα και επαγγελµατισµό σε όλα τα επίπεδα, όπως επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με συγκεκριμένο πλάνο οργανωτικό, αγωνιστικό και εκπαιδευτικό σύμφωνο με τις αρχές και την ιστορία του συλλόγου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ακαδημία να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και να γίνει “αιμοδότης” ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

Αναμένονται εξελίξεις…

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Η απίστευτη ηρεμία του Τζολάκη και η… θετική επιστροφή...

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έμειναν... όρθιοι την ώρα που η μπάλα "έκαιγε" σε μια "καυτή"...
UEFA Youth League

Οι πιθανές ενδεκάδες του Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ σε λίγη ώρα και χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει στον τελικό...
Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...