Plus

Δεν είναι τρολ! Έγινε πρόταση να γίνει… άθλημα ο μαξιλαροπόλεμος! (vid)

Ο μαξιλαροπόλεμος ή pillow fighting αγγλιστί προτάθηκε ως ένα από τα πιθανά αθλήματα για να αντικαταστήσουν την ιππασία στο μοντέρνο πένταθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση από την Επιτροπή Αθλητών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) στο Instagram, οκτώ αθλήματα έχουν προταθεί να αντικαταστήσουν την ιππασία η οποία αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα του Μοντέρνου Πεντάθλου λόγω του σκανδάλου με την κακοποίηση του αλόγου.

Ο μαξιλαροπόλεμος είναι ένα μαχητικό σπορ όπου οι αντίπαλοι χτυπούν ο ένας τον άλλο με ειδικά μαξιλάρια.

Ο επαγγελματικός μαξιλαροπόλεμος πάντως από το Σάββατο (29/01) μεταδίδεται και στη συνδρομητική τηλεόραση και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Φλόριντα.

“Δεν είναι κάτι που κάθεσαι και γελάς και πετάνε τα πούπουλα. Είναι σοβαρό – είναι σκληρό κοπάνημα με ειδικά μαξιλάρια”

τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής του πρωταθλήματος, Στιβ Ουίλιαμς.

Δείτε το… σε δράση

Πηγή: sputniknews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ