Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Super League U15.
Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ρυθμό, με την Καλαμάτα να έχει μια πρώτη ευκαιρία στο 9′ μέσω φάουλ, που όμως βρήκε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ σε ετοιμότητα.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 10′, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον πιο εύστοχο τρόπο: ο Βακουφάρης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σκέμπι και άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
Το δεύτερο χτύπημα ήρθε στο 28′, όταν ο Σταμπολίδης νίκησε αντιπάλους και τερματοφύλακα με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Δουμπή, διαμορφώνοντας το 0-2 που κράτησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η Καλαμάτα πάσχισε να βρει τρόπους να απειλήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετατρέψει τις προσπάθειες σε τέρματα. Στο 58′ ο Παυλόπουλος δοκίμασε την τύχη του με κεφαλιά μετά από φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
Ο προπονητής της Καλαμάτας επιχείρησε να δώσει φρέσκο αίμα στην ομάδα του με τρεις αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά.
Στο 71′ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε ακόμη μία εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, κρατώντας καθαρή την εστία του και επισφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Καλαμάτα: Βαρελάς, Μπάχας, Σαμπρίκης, Παύλης, Κρητικός, Κουσκουρής, Ηλιόπουλος, Παυλόπουλος, Τσίρμπας, Αργυρόπουλος, Γκιόκπαλι
Αλλαγές: Καρολεμέας, Λυμπερέας, Παντελόπουλος, Ανδριόπουλος, Στριμπάκος
ΠΑΟΚ: Τσιλικίδης, Σταμπολίδης, Δουμπής (40′ Κασιόλας), Σύψας (60′ Κοπανάκης), Νικολαΐδης, Ζώνιος, Κωνσταντινίδης (50′ Θεοδωρόπουλος), Φίλος, Βακουφάρης (55′ Αλεξανδρίδης), Σκέμπι, Βλάχος (40′ Παπαγεωργίου)


