Αγγλία

Γδύνει… τη Γερμανία η Τσέλσι – Χτυπάει και 18χρονο αστέρι της Χέρτα! (vid)

Δεν σταματάει να “ψωνίζει” από τη Γερμανία η Τσέλσι.

Μετά τον Κάι Χάβερτς, οι “μπλέ” κινούνται για την απόκτηση κι άλλου νεαρού, αυτή τη φορά όμως από τη Χέρτα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, η Τσέλσι κυνηγούν την περίπτωση του 18χρονο Λάζαρ Σάμαρτζιτς (γεννημένος στις 24/2/2002).

Ο πιτσιρικάς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του ευρωπαϊκού βορρά, καθώς τη φετινή χρονιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 16 γκολ και 10 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο στο Βερολίνο και σκοπεύει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Ο Σάμαρτζιτς θεωρεί πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Γεγονός που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι. Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ έχει εντυπωσιαστεί από τα επιτεύγματα του πιτσιρικά και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά το έργο της είναι δύσκολο, καθώς για τον Γερμανό ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Μίλαν και Γιουβέντους.

Απολαύστε τον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ