Super League 2 U19

Πάει για την… αλλαγή η Super League 2 – Πρόταση για βασικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Η Super League 2 πάει να κάνει… υπέρβαση και να ζητήσει το αυτονόητο, θέλοντας να “τονώσει” το Ελληνικό στοιχείο στις ομάδες.

Έπειτα από το σημερινό Δ.Σ. της Super League 2 μέσω τηλεδιάσκεψης και κατόπιν εισήγησης του Προέδρου της, Πέτρου Μαρτσούκου, αποφασίστηκε να προταθεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ η υποχρεωτική συμμετοχή στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέντε Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπου μέχρι τώρα ήταν τρεις.

Η ανακοίνωση:

Αποφάσεις Δ.Σ. Super League 2

1. Εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ.

2. Επήλθε συμφωνία της Διοργανώτριας με την εταιρεία διαχείρισης δανείων DuValue, η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα.

3. Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου, θα προταθεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα SL2 2025-2026, η αύξηση του αριθμού υποχρεωτικής συμμετοχής στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε πέντε (5) ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες από τρεις (3).

Μια καλή πρώτη… αρχή και μετά να κοιτάξουν και τις Ακαδημίες, υποχρεώνοντας της ομάδας να δώσουν υποχρεωτικό χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ