Ο Παναιτωλικός προχώρησε στη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή, όπου εντάχθηκε στην Ακαδημία της ομάδας.
Ο λόγος για τον νεαρό Αλέξανδρο Δάγκα, όπου πήρε μεταγραφή από τον Άρη Πετεινού.
Ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στην U17 του Παναιτωλικού και θα συμμετάσχει στο επίσημο πρωτάθλημα της Super League U17, της νέας σεζόν.
Η ανακοίνωση του Άρη Πετεινού αναφέρει:
“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρου Δάγκα (2009) στην Κ17 της ΠΑΕ Παναιτωλικός που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League 1.
Για την ακαδημία μας, η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών τόσο του νεαρού ποδοσφαιριστή όσο και των προπονητών που εργάζονται με συνέπεια και προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.
Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα στην Κ17 της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς ακόμα ένας αθλητής μας θα βρεθεί στο πρωτάθλημα υποδομών της Super Leauge 1.
Ευχαριστούμε τα στελέχη των ακαδημιών της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον επαγγελματισμό τους και την συμπεριφορά τους καθώς και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον νεαρό αθλητή μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες τους’