Τρίτη, 09/09/25
Ολυμπιακός (U15) - Παναιτωλικός (U15)

Στάθηκε… Τίτορμος επί του Ολυμπιακού!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από την έδρα του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-2 για την 17η αγωνιστική της Super League U15.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Αλμπάνη που έκανε το 0-1.

Στο 30′ οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν με τον Καψιώτη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μούχαλη και να κάνει το 1-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ ο Μούχαλης ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αρκετούς χώρους στην άμυνα του Ολυμπιακού και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αθανασόπουλο στο 70′.

Το τελικό 2-3 για την ομάδα του Αγρινίου διαμόρφωσε ο Αλμπάνης στο 76′ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Πετρίδης, Κόλτσα, Ανυφαντής (70′ Τσιάβος), Ζορμπάς, Κωνσταντακόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιάμπος (70′ Αθανασίου), Ντόκα (50′ Αγιοβλασίτης), Μούχαλης (60′ Σπυράκος), Ζενελάι, Καψιώτης.

Παναιτωλικός: Κυριαζής, Μπρούνος, Τσάπαλης, Ντελής (76′ Φαρμάκης), Ασπρογιάννης, Τσατσαράγκος, Κονδύλης (50′ Σαλαγιάννης), Αθανασόπουλος, Αλμπάνης, Παστρωμάς (50′ Κολτσίδας), Ζώης (61′ Τσάκος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός (Ακαδημία)

Πήρε… 12χρονο ταλεντάκι ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός στελεχώνει την Ακαδημία του με μικρά ταλεντάκια, όπου τα εντοπίζει και τα φέρνει στην ομάδα...
Γερμανία

Ο Κουλιεράκης “παίζει” έντονα για την Ίντερ!

Ο Έλληνας αμυντικός έχει ξεχωρίσει για τις εμφανίσεις του, με τους Ιταλούς να τον έχουν στο "μάτι"...
Ισπανία

Από τη Λαμία στη… Ρεάλ – Αλλάζει “σελίδα” ο...

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας πήρε μια μεγάλη μεταγραφή για την καριέρα του και πλέον θα βρίσκεται στα γήπεδα...
ΑΕΚ (U15)

Πήρε ακόμη έναν νεαρό για την U15 της η...

Η Ένωση προχώρησε στη μεταγραφή ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή για την U15 της, θέλοντας να δυναμώσει ενόψει...
Εθνική Παίδων (U17)

Η 24αδα της Εθνικής Παίδων για την Αρμενία!

Η Εθνική μας ομάδα έχει αναμέτρηση και να τεστάρει τις ικανότητες της, πριν την σέντρα του Ευρωπαϊκού...