ΑΕΚ

Πήρε ταλεντάκι για το τέρμα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχωρά τον σχεδιασμό της, αποκτώντας έναν πορτιέρο για το μέλλον της.

Ο λόγος για τον Λαρισαίο, 21χρονο Δημήτρη Γκούμα, που αγωνιζόταν στη Γερμανία και είναι σταθερό μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

Ο ταλαντούχος κίπερ αγωνιζόταν στην Γκρόιτερ Φίρτ, όπου έπαιξε 14 παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα των Γερμανών στην 4η κατηγορία.

Έχει ύψος 1,93μ και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία Πλίτση, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας και ακολούθως μετέβη στη Γερμανία όπου τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στην U19 της Νυρεμβέργης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Ο νεαρός πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της FSV Zwickau ομάδα της τρίτης κατηγορίας, όπου έπαιξε βασικός κίπερ και πήρε εμπειρίες, πριν δοκιμαστεί στο ΑΠΟΕΛ.

Ο νεαρός Γκούμας σε πρώτη φάση προορίζεται για τα παιχνίδια της ΑΕΚ Β’ στην Super League 2, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και μάλιστα από την Κυριακή στην προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” στην Ολλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ