Αγγλία

“Εχει τεράστιο ταλέντο – Μακροπρόθεσμα θα είναι σημαντικός για εμάς”!

Ως ένα τεράστιο ταλέντο χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Κωστούλα ο προπονητής του στην Μπράιτον.

Ο προπονητής της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, που είχε μιλήσει ξανά για τον νεαρό φέτος, τόνισε πως έπρεπε να ανεβάσει την ένταση στην προπόνηση, εξηγώντας τότε την απουσία του από συνεχόμενες αποστολές. Η πρόσφατη συμμετοχή του στο ματς με την Τότεναμ θεωρείται ένδειξη ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, με τον ίδιο να ελπίζει σε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Τσέλσι στο “Amex”.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους, ο Χιούρτζελερ, στάθηκε στην πρόοδο του Κωστούλα, τονίζοντας πως η εικόνα του στο τελευταίο παιχνίδι ήταν θετική και πως η συνέπειά του στις προπονήσεις αρχίζει να ανταμείβεται, επισημαίνοντας παράλληλα το μεγάλο του ταλέντο αλλά και την ανάγκη υπομονής λόγω ηλικίας.

“Αν ένας παίκτης είναι απογοητευμένος, δεν μπορεί να δείχνει τέτοιου είδους επίδραση”, ανέφερε ο τεχνικός των «γλάρων» μιλώντας στο “Sussex World”. “Ο Μπάμπης το έδειξε το Σαββατοκύριακο, όταν μπήκε στο παιχνίδι και είχε πολύ θετική παρουσία, έδειξε μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα, έπαιξε καλά, αμύνθηκε καλά και επιτέθηκε σωστά. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του, γιατί, όπως και ο Ζορζίνιο, αποδεικνύει σε κάθε προπόνηση ότι δουλεύει σκληρά και συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητές του.

Ξέρουμε ότι έχει τεράστιο ταλέντο. Ξέρουμε επίσης ότι είναι ακόμη πολύ νέος, οπότε προσπαθούμε να του δώσουμε την υποστήριξη που χρειάζεται. Μακροπρόθεσμα, θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

Σημαντικές εμπειρίες για την Εθνική Ομάδα Προκορασίδων!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προκορασίδων (WU16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

Νεαρός του ΠΑΟΚ επέλεξε την Εθνική Ελλάδος και… έγινε θέμα!

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της καριέρας του...

Μεγάλη απόφαση του ΟΦΗ για τις U17 και U15 ομάδες του!

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει στα ταλέντα του μια...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων U16 για την Πορτογαλία!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (U16),...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ