Ο ΠΑΟΚ φέρεται πως έχει πρόταση στα χέρια του, για τον νεαρό Γιάννη Κωνσταντέλια, που έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του.
Η Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει τον οικονομικό κολοσσό της Red Bull να τη στηρίζει, δίνει στον ΠΑΟΚ 15 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ μπόνους στον “Δικέφαλο”, αν πιάσει ο νεαρός παίκτης έναν αριθμό συμμετοχών.
Ο Κωνσταντέλιας έχει συμβόλαιο ως το 2027 με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης κάτι που βάζει τον σύλλογο σε θέση ισχύος.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε επαφές, οι Αυστριακοί αντιλήφθηκαν ότι θα έπρεπε να ανεβάσουν το ποσό της (νέας) πρότασης και αυτό έκαναν με την κατάθεση της πρότασης των 15+2 εκατομμυρίων ευρώ.
Για το θέμα πάντως δεν έχει ληφθεί απόφαση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δη από τον Ιβάν Σαββίδη.
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία και “κοντά σε συμφωνία” δεν ισχύουν!