Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Super League U19.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κλείσουν τους χώρους στον άξονα και τον ΟΦΗ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 5’ με τον Σίνα να προλαβαίνει τον Θεοδοσουλάκη προτού πλασάρει.
Η συνέχεια του ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος απείλησε με μακρινό σουτ του Κ. Κωστούλα στο 12’, ενώ λίγο αργότερα είχε σημαντική ευκαιρία και με τον Καρανάτσιο.
Στο 23’ ο Καρανάτσιος έκανε σέντρα από δεξιά, ο Τανούλης με κεφάλια έδωσε έτοιμο γκολ στον Λώλη και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να κάνει το 2-0, όμως η κεφάλια του Λώλη μετά από σέντρα του Καρανάτσιου πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και είχαν τεράστια ευκαιρία αρχικά με τον Καρανάτσιο να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια το πλασέ του Πνευμονίδη να περνάει παράλληλα.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και παρότι ήταν πιεστικοί δεν είχαν κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν
Συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Σίνα, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας (54’ Παναγάκος), Τανούλης, Λιατσικούρας, Καρανάτσιος (83’ Τουφάκης), Μουζακίτης (54’ Μπάκουλας), Λώλης, Πνευμονίδης (69’ Δαρβίρας), Αλαφάκης (83’ Χρήστου).
ΟΦΗ: Καλαφάτης, Σέχου, Μπλίντο, Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Κουτσουπιάς (38’ Καδανδινός), Φαϊτάκης, Πιστικός (73’ Πορτοκαλίδης), Αδαμάκης (86’ Φανουράκης), Κουτεντάκης (86’ Τακάκης), Θεοδοσουλάκης (73’ Σταυρόπουλος).