Γαλλία

Γαλλία… καλεί Ρέτσο! (photo)

Πιο αβέβαιο από ποτέ είναι το… μέλλον για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο νεαρός δεξιός μπακ βρίσκεται και πάλι στο ψάξιμο, καθώς η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν τον υπολογίζει ενόψει της τρέχουσας σεζόν.

Έτσι, μετά την περσινή του, πολύ σύντομη και… ξεχασμένη “περιπέτεια” στην Premier League και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο ταλαντούχος άσος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του to10.gr, η γαλλική Σεντ-Ετιέν έχει προσθέσει στην μεταγραφική της λίστα τον Έλληνα αμυντικό και πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής αγοράς, την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση.

 

 

Χωρίς αμφιβολία, ο Ρέτσος θα ήθελε πάση θυσία να… ανανεώσει την καριέρα του, η οποία έχει πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια, καθώς, ο νεαρός έχει στιγματισθεί από πολλαπλούς τραυματισμούς, οι οποίοι, με την σειρά τους, τον έχουν αφήσει αγωνιστικά πολλά βήματα πίσω.

Η μεταγραφή των 20 εκατομμυρίων ευρώ, από τον Ολυμπιακό στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες στον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του Ρέτσου, κατά τα πρώτα χρόνια.

Συνολικά, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων U21, έχει δώσει το παρών σε 35 παιχνίδια με την γερμανική ομάδα, σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ