Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ (U19)

Αυτή είναι η δουλειά του… Πάμπλο Γκαρσία! (photo)

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά την νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της ΑΕΚ, μίλησε για την μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του.

Αναφέρθηκε στους Τζόλη και Μιχαηλίδη, λέγοντας πως η δουλειά του είναι να ανοίγει την τηλεόραση και να βλέπει ταλέντα στην πρώτη ομάδα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να παίζουν ποδοσφαιριστές των ακαδημιών στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως είναι ο Τζόλης. Και η ΑΕΚ διαθέτει καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να προσέξουμε όλους τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά και συνέχισε «Οι ομάδες έχουν προβλήματα, πρέπει όλες να προσέξουν περισσότερο τα παιδιά των ακαδημιών τους και μετά να αποκτούν ξένους που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να ανοίγω την τηλεόραση και να βλέπω τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη. Πιστεύω αξίζουν πολλά παιδιά για να παίξουν. Φυσικά δεν μπορούν να παίξουν όλα τα παιδιά, όμως πιστεύω πως αξίζουν πολλοί παίκτες να πάρουν την ευκαιρία του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της πρώτης ομάδας με την ΑΕΚ:

Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα ντέρμπι χρειάζεται πάθος και καρδιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ