Ξάνθη (U15)

Τέλος ο προπονητής της U15 της Ξάνθης! (photo)

Ο προπονητής της U15 της Ξάνθης, Θεόφιλος Χατζηστάθης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας τα ηνία άλλης ομάδας.

Ο Έλληνας προπονητής, με μεγάλη εμπειρία στις υποδομές, αποφάσισε να προχωρήσει στον Νέστο Χρυσούπολης, όπου και έχει ανακοινωθεί.

 

 

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Νέος προπονητής για την ομαδα μας, αλλά παλιός γνώριμος για την ομαδας μας ένα δικος μας παιδί. Θεόφιλος Χατζησταθης
ΘΕΟΦΙΛΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ.”

 

Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης γεννήθηκε στην Χρυσούπολη Καβάλας στις 9 Αυγούστου του 1982, αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος του UEFA A. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι απόφοιτος και της Κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Αχιλλέα Τριανδρίας, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην ανδρική ομάδα, στο κολέγιο Ανατόλια, στον Ηρακλή, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην U14 του ΠΑΟΚ απο το 2016 μέχρι και το 2019, ενώ πέρσι κάθισε με ιδιαίτερη επιτυχία στον πάγκο της Κ15 της Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ