Τετάρτη, 11/02/26
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Τα ρεκόρ δεν είναι σημαντικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους χθες σκόραρε δις και πέτυχε ένα… ασύλληπτο ρεκόρ, σε τρεις χώρες (Διαβάστε εδώ).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο μίλησε για τα ρεκόρ που σημείωσε, τονίζοντας πως ναι μεν είναι σημαντικά, ωστόσο δεν είναι και τα… σημαντικότερα. Τόνισε πως το ότι νίκησε η ομάδα του είναι αυτό που τον χαροποιεί περισσότερα από όλα.

“Τα ρεκόρ είναι πάντα σημαντικά, είναι ωραίο να τα σημειώνεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό και αυτό που με ενδιαφέρει είναι το να κερδίσει η ομάδα. Δείξαμε πως είμαστε μια εξαιρετική ομάδα, το αποδείξαμε και στο ματς κόντρα στην Λάτσιο. Αν και εμείς πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να ανεβάζουμε ακόμα παραπάνω τον πήχη” τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός.

 

“Ξέραμε πως θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που κάνει μια εξαιρετική σεζόν. Αλλά ήταν μια σημαντική στιγμή για εμάς και έπρεπε να κερδίσουμε. Παίζαμε στο σπίτι μας και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Το σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Απομένουν ακόμα τέσσερις αγώνες και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί η Serie A είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Πάντως η ομάδα τα πάει πάρα πολύ καλά”, ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο Sky Sports Italia.

Δείτε τα γκολ του:

https://www.youtube.com/watch?v=hmROgbseNWY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

Μεγάλη διάκριση για δυο Ελληνικά ταλέντα!

Δυο Ελληνόπουλα ξεχώρισαν, για ακόμη μια φορά, στην έρευνα...

Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων!

Η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων φέρνει... αναμνήσεις από...

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ