Πέμπτη, 25/04/24
Ping - Pong Challenge

Ping – Pong Challenge: Γιάννης Χριστοφιλόπουλος!

Ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος (γεννημένος στις 17/07/2003) αποδέχθηκε την πρόκληση του Πάνου Χαϊκάλη και πέρασε με επιτυχία το τρολ Challenge του talentabout.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με αρκετό χιούμορ, απάντησε στις ερωτήσεις και στη συνέχεια προκάλεσε τους Τάσο Κακολύρη και Άγγελο Αργυρίου!

Ο 17χρονος είναι αρκετά ευγνώμον από τον συμπαίκτη του Χαϊκάλη, που τον προκάλεσε, θέλοντας να του στείλει ως “Ευχαριστώ” ένα γλυκό πεπονάκι, μιας και όπως μας είπε δεν θα του άρεσαν τα σαλιγκάρια.

Είναι λάτρης του Fifa, ωστόσο αν έπαιζε έναν τελικό στο Pro Evolution Soccer και έχανε έναν τελικό, αυτό δεν θα τον επηρέαζε και θα προσπαθούσε να ξαναφτάσει εκεί.

Του αρέσει το φαγητό και είναι λάτρης της gourmet κουζίνας, επιλέγοντας για σνακ το μήλο με μπεσαμέλ, ενώ απεχθάνεται το αγγουράκι με μαρμελάδα.

Βέβαια αγαπά την ομάδα του και θα έκανε τα πάντα γι΄αυτή, όπως για παράδειγμα σε ένα πέναλτι της αντίπαλης ομάδας, θα έσκαβε το σημείο για να αστοχήσει ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής. Ακόμα δεν έκρυψε ότι θα μπορούσε να αναλάβει έναν δανεικό ποδοσφαιριστή, για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, στέλνοντας κάποιους… γνωστούς για να τον πείσουν πολιτισμένα.

Ο Γιάννης είναι αρκετά διαφορετικός χαρακτήρας και του αρέσει να ζει τη στιγμή, αφου θα προτιμούσε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη με τον Τάσο Πάντο, παρά να πάει στα Γιαννιτσά με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος θα αναλάμβανε την διασκέδαση του Ζινεντίν Ζιντάν, αν ερχόταν στην Ελλάδα και θα τον πήγαινε για να το “κάψουν” στο Μάκη Δημάκη, για να νιώσει ο Γάλλος.

Τέλος είναι αρκετά κουλτουριάρης στη μουσική, αφού θα του άρεσε να ακούσει την Ριάνα να τραγουδάει το “μπήκαν τα γίδια στο μαντρί”, αφού ο Βασίλης Καρράς έχει βαριά φωνή για το “Gagnam Style”!

Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή να παίξει στο challenge και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του!

Διαβάστε τα προηγούμενα Challenge:

Νίκος Γκοτζαμανίδης

Πάνος Χαϊκάλης

Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Χρήστος Κρυπαράκος

Χρήστος Ταλιχμανίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...