Τρίτη, 16/04/24
Ping - Pong Challenge

Ping – Pong Challenge: Κωνσταντίνος Θυμιάνης! (photo)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Κωνσταντίνος Θυμιάνης, (γεννημένος στις 28/02/2001) πέρασε το Ping – Pong Challenge, δίνοντας απίστευτες απαντήσεις.

Ο Θυμιάνης αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με την ίδια ευκολία, ενώ αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ. Όλοι οι προπονητές θέλουν έναν πολυθεσίτη, διότι τους λύνει τα χέρια.

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης γεννήθηκε στην Ολυμπιάδα Εορδαίας. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας και στις ακαδημίες της  Ξάνθης εντάχθηκε το 2014.

Ξεκινώντας τις απαντήσεις, ο νεαρός αμυντικός φέρεται να απολαμβάνει να κάνει Πρωτοχρονιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ δεν βρίσκει καθόλου καλό το Πάσχα με τον Κώστα Μακεδόνα.

Είναι λάτρης του Ηλία Ψινάκη, με την μεγάλη ατάκα “Θεά είσαι αγάπη μου”, ενώ δεν τάσσεται υπέρ αυτών που υποστηρίζουν το “Ψωμί, Ελιά και Τσιόδρα – Χαρδαλιά”. Στην χώρα μας εκτός από ταλέντα, έχουμε αρκετούς καλούς προπονητές, ενώ ο Θυμιάνης έδωσε την απάντηση “Ασούμε”, ανάμεσα σε Γιώργο Παράσχο και Νίκο Αναστόπουλο.

 

 

Του αρέσει αρκετά η μουσική και χαλαρώνει με αυτή, ωστόσο θα ήθελε να ακούσει την Έφη Θώδη να τραγουδάει το “Πίνω μπάφους και παίζω προ”, σε σχέση με τους Locomondo να τραγουδούν τα “Καγκέλια”. Βέβαια θα ήθελε να περάσει ένα ολόκληρο βράδυ με τον Λιονέλ Μέσι να ακούν μαζί Μότσαρτ, σε αντίθεση να ακούει “Σκυλάδικα” με τον Βασίλη Τερλέγκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Κωνσταντίνος αποδέχθηκε την πρόκληση του Νίκου Γκοτζαμανίδη, στον οποίο δεν θα δάνειζε 100 ευρώ, αλλά θα του έστελνε 100 πίτσες για να χορτάσει.

Είναι λάτρης του ωραίου φύλου και μας αποκάλυψε το μενού που θα ετοίμαζε στην κοπέλα του, αν ερχόταν στο σπίτι του. Ο Κωνσταντίνος επέλεξε να μαγειρέψει στη σύντροφο του ένα κοτόπουλο με σάλτσα σοκολάτας, μιας και δεν έβρισκε γευστικό το χοιρινό με σάλτσα μπανάνας.

Τέλος ο 19χρονος θα ήθελε να αγωνιστεί στο Τσάμπιολι (όχι τσου λου) με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, για την οποία θα ήθελε να έχει δίπλα του τους Γιώργο Ανατολάκη και Τάσο Πάντο.

 

Ping – Pong Challenge: Νίκος Γκοτζαμανίδης

Ping – Pong Challenge: Παναγιώτης Χαϊκάλης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...