Πέμπτη, 25/04/24
Ping - Pong Challenge

Ping – Pong Challenge: Χρήστος Κρυπαράκος!

Ο Χρήστος Κρυπαράκος είναι νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 12/03/2003) του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίζεται στην U17, έχοντας φέτος βάλει το λιθαράκι του στις εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Χρήστος αποδέχθηκε την πρόταση του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Παναγιώτη Χαϊκάλη και τέθηκε απέναντι στο… τρολ challenge του talentabout.

Όπως μας είπε λοιπόν ο 17χρονος ποδοσφαιριστής όνειρο του πάντα ήταν να κάνει ένα γεύμα με τον Νειμάρ, τρώγοντας το Ελληνικό έδεσμα, σκορδαλιά, παρά τον τραχανά που θα του σέρβιρε ο Πάουλο Ντιπαλά.

Μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει τον φίλο του Πάνο Χαϊκάλη, στέλνοντας του πιτόγυρο χωρίς τζατζίκι και κρέας, γιατί όπως είπε του αρέσει πολύ. Βέβαια σκέφτηκε και το συνολικά με σαγιονάρα δίχαλη, αλλά το σουβλάκι κέρδισε κατά κράτος τις προτιμήσεις του.

 

 

Εκτός αυτών, ο Χρήστος είναι πολύ σκληρός χαρακτήρας, αφού μετά χαράς θα έδειχνε σε μια γυναίκα τι είναι το οφσάιντ, σε σχέση με το αν θα δοκίμαζε να φάει τυρόπιτα, πίνοντας μίλκο.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει για τις επιλογές του, αφού θα προτιμούσε ένα διήμερο με τον Πελέ στην Αυστραλία, ταϊζοντας τα καγκουρό, αφού έχει να μάθει πολλά, παρά τις διακοπές που του προσφέραμε στο Διακοφτό με τους ΜέσιΡονάλντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του είναι πάνω από όλα και αυτό φαίνεται από ότι προτιμάει να μην ξαναβάλει τη μπάλα στα δίχτυα, κερδίζοντας το τρέμπλ, από το να σκοράρει συνεχώς και να μην κερδίζει κάποιον τίτλο.

Δεν του αρέσει το αλκοόλ, καθώς δεν πίνει ούτε κρασί ούτε μπύρα, αλλά σε περίπτωση που ο Μουρίνιο ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές, τότε ευχαρίστως θα τον πήγαινε για κοψίδια στα Βλάχικα στη Βάρη, καθώς τα φύκια στο εστιατόριο του Κοντιζά δεν τα σηκώνει το στομάχι του “Special One”.

Ο ίδιος θα ήθελε να αγωνιστεί στο Europa League, καθώς έχει μεγάλο κύρος, από το παλιό Κύπελλο UEFA, ενώ δεν παρέλειψε να μας πει πως στον γάμο του θα χορέψει τον ύμνο του Τσάμπιονς λιγκ (τυχερή η μέλλουσα γυναίκα του).

Στη συνέχεια προκάλεσε να περάσουν από το Challenge, τους Μάριο Τζαβίδα και Χρήστο Κίτσο

Τον ευχαριστούμε πολύ για την τιμή να παίξει στο challenge και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του!

Διαβάστε τα προηγούμενα Challenge:

Νίκος Γκοτζαμανίδης

Πάνος Χαϊκάλης

Κωνσταντίνος Θυμιάνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...