Γαλλία

Χτυπάει…. Χακίμι η Παρί; (vid)

Για μία πολύ σπουδαία μεταγραφή κινείται η Παρί.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης δίνει την ευκαιρία στους Παριζιάνους να ετοιμάσουν από τώρα το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 21χρονο Ασράφ Χακίμι (γεννημένος στις 4/11/1998) της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, εδώ και δύο χρόνια, ως δανεικός και οι επιδόσεις του έχουν τραβήξει αρκετά βλέμματα.

Μόνο φέτος μετράει 10 ασίστ και 7 γκολ σε 37 παιχνίδια και μπορεί να εξελιχθεί σε ένα απροσπέλαστο στέλεχος για την άμυνα των Γάλλων.

Παρά το γεγονός πως η Ρεάλ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν “καίγεται” τόσο για εκείνον και είναι αρκετά πιθανόν να αποχωρήσει, έστω με την μορφή δανεισμού.

Για την απόκτηση του ενδιαφέρον υπάρχει από την Αγγλία, ενώ και η Ντόρτμουντ πιέζει αρκετά για το δανεικό αστέρι της.

Απολαύστε τον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ