Ισπανία

Έδεσε για τα καλά το… δανεικό της ταλέντο η Ρέαλ! (vid)

Γνωρίζουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν τα μεγάλα ταλέντα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι έχουν εδώ και καιρό αλλάξει τροπάριο με τις ακαδημίες της και πλέον φροντίζουν να δίνουν αρκετές ευκαιρίες σε νεαρά “παιδιά”, ακόμα και όταν δεν μπορούν να χωρέσουν στην πρώτη ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Αχράφ Χακίμι. Ο 21χρονος αμυντικός της Ντόρτμουντ (γεννημένος στις 4/11/1998) βρίσκεται ως δανεικός στην Μπορούσια τα τελευταία χρόνια, με την οποία μετράει 10 γκολ και 17 ασίστ σε 65 παιχνίδια.

Οι επιδόσεις τράβηξαν την προσοχή της Ρεάλ, που αποφάσισε να τον “δέσει” για τα καλά. Έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη, η “μερένχες” προχώρησαν στην ανανέωση του συμβόλαιο του μέχρι το 2023.

Ωστόσο όπως τονίζει η εφημερίδα Marca, ένας νέος δανεισμός του Χακίμι δεν είναι απίθανος, μιας και οι Βεστφαλοί έχουν κάνει προσπάθειες από τα μέσα της χρονιάς για την ανανέωση του. Μάλιστα σύμμαχος τους είναι η ίδια η Ρεάλ, που δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ