Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Εμρέ Μορ του Ολυμπιακού, την… έκανε με ελαφρά για Δανία μεριά πριν από λίγες ημέρες.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται σε άδεια, παρόλα αυτά, το ταξίδι του Τούρκου άσου στο εξωτερικό συνδέθηκε κατευθείαν με μεταγραφικά σενάρια.
Ο ίδιος, είναι εδώ και καιρό “φευγάτος” από τον Ολυμπιακό, μιας και δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζει μια θέση στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.
Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση του ποδοσφαιριστή, οδήγησαν πολύ κόσμο να σκεφτεί, πως ο Μορ πήγε στην Δανία για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όμως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με ανάρτηση του στα social media, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να βάλει τέλος στα σχόλια δεξιά και αριστερα.
Ο Μορ, έγραψε,:
“Μία διευκρίνιση για να σταματήσουν οι φήμες… Βρίσκομαι στη Δανία μαζί με την οικογένεια μου, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια μελλοντική μου μεταγραφή. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι σίγουρος, πως στο τέλος θα επιστρέψουμε με επιτυχία. Μείνετε ασφαλείς και υγιείς, θα γυρίσουμε σύντομα στην κανονικότητα”.
Η ανάρτηση του: