Η Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται, δεν θα ντύσει τον Νειμάρ στα Καταλονικά, όπως αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα.
Με τίτλο “η σκληρή πραγματικότητα”, η καταλανική εφημερίδα “L’ Esportiu” αναφέρει ότι οι μπλαουγκράνα ξεχνούν τον Βραζιλιάνο.
Ο Κορονοϊός έχει φέρει αρκετά προβλήματα σε συλλόγους, αλλά και η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να διαφύγει από την οικονομική “καταστροφή”.
Γι’ αυτό το λόγο η μεταγραφή του Νειμάρ δεν θα ολοκληρωθεί, αφού η ομάδα του Κίκε Σετιέν δεν θα μπορεί να καλύψει τα χρήματα, που θέλει η Παρί Σεν Ζερμαίν.
Ακόμα και ο μισθός του Βραζιλιάνου δεν θα μπορεί να πληρωθεί, την ώρα που γίνανε πολλές περικοπές για να επιβιώσει ο σύλλογος.
Οπότε Νειμάρ για φέτος… ΤΕΛΟΣ!
Δείτε το δημοσίευμα:
“Είχε κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νεϊμάρ!”
Πως θα ήταν άραγε αν ο Νεϊμάρ θα φορούσε τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης; Αυτό το σενάριο φαντασίας θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν πραγματικότητα. (Διαβάστε τη συνέχεια)


