Γυμναστική

Μένοντας στο σπίτι… ενεργοί! (vid)

Σ’ αυτή την πρωτόγνωρη για τους ερασιτέχνες και νεαρούς ποδοσφαιριστές περίοδο πλήρους αποχής από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, που έχουν ανασταλεί προκειμένου να εφαρμοστούν τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία της υγείας του πληθυσμού, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί το πρόγραμμα “Μπάλα στο Σπίτι“.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο τη δυνατότητα να μείνουν ενεργοί και να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση και την καθημερινή επαφή με το παιχνίδι.

#Μένουμε στο Σπίτι και #Μένουμε Ενεργοί μέσα από προγράμματα ασκήσεων που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το υπόβαθρο φυσικής κατάστασης και τεχνικής ικανότητας.

Στο δεύτερο video του προγράμματος “Μπάλα στο Σπίτι” και στο πλαίσιο του #Μένουμε Ενεργοί προτείνεται πρόγραμμα καθημερινών ασκήσεων δύναμης και ταχυδύναμης.

 

 

Παράκληση να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον χώρο όπου θα ξεκινήσετε την υλοποίηση των προγραμμάτων και φυσικά πάντα με τη συνεργασία των γονέων. Τα προγράμματα που προτείνονται δεν απαιτούν ιδιαίτερη υποδομή και εξοπλισμό. Απλά να έχετε διάθεση, υπομονή και προσοχή (…όχι ζημιές).

Το πρόγραμμα “Μπάλα στο σπίτι” υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Καλή διασκέδαση και μην ξεχνάτε: #Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς.

Θυμηθείτε το πρώτο μέρος (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ