Γερμανία

Βγάζει τα “κόκκινα” για τα… μπλέ ο Νόιερ! (photo)

Σε μεγάλους πονοκεφάλους έχει βάλει την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός τερματοφύλακας βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν τα βρίσκει με την ανανέωση του συμβόλαιο.

Αν και το συμβόλαιο λήγει το 2021, οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild, ο 34χρονος πορτιέρο επιθυμεί να επεκτείνει την σύμβαση του μέχρι το 2025, με τους Βαυαρούς να μην σκοπεύουν να κάνουν πράξη της απαιτήσεις του.

 

 

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν πρόκειται να δώσει σε εκείνον ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο, αφού ήδη έχουν καταλήξει για την επόμενη μέρα. Η Μπάγερν έχει ήδη αποκτήσει το 23χρονο Αλεξάντερ Νούμπελ της Σάλκε, ενώ “φλερτάρει” έντονα και με το μεγάλο αστέρι της Φενερμπαχτσέ.

Γεγονός που οδηγεί το Νόιερ μακριά από το Μάναχο. Γι αυτό και η Τσέλσι σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την στάση της Μπάγερν, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του, μιας και ο Κέπα είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν για την U17 της ΑΕΚ!

Με την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας...

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ