Στίβος

Η 16χρονη δήλωσε από νωρίς παρούσα…

Η νεαρή αθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα, έλαμψε τη συμμετοχή της σε meeting κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πτολεμαίδα και διοργανώθηκε από τον Αίολο Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Β. Ελλάδας.

Η νεαρή αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ πήρε μέρος σε δύο αγωνίσματα κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια.

Η 16χρονη έκανε τέσσερα άλματα στο μήκος με το καλύτερο στα 6,06 μ., ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο ύψος, όπου ξεπέρασε τα 1,65 μ. και είχε καλές, αλλά άκυρες προσπάθειες στα 1,70 μέτρα.

Η Ντραγκομίροβα όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα ρίξει το βάρος της στα σύνθετα, αγώνισμα στο οποίο είναι σε θέση να πετύχει εξαιρετικές επιδόσεις. Η πιτσιρίκα το 2018 πέτυχε 5.401 βαθμούς στο έπταθλο U18.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήδη κάνει… σκέψεις για το μέλλον ο Μπότης!

Ο Νίκος Μπότης θέλει ένα... μέλλον και όσο παραμένει...

Η Μπαρτσελόνα πάει για την τεράστια έκπληξη με Χάαλαντ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Χάαλαντ και αυτό δεν είναι......

Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε ταλεντάκι από την Κρήτη!

Ο ΠΑΟΚ επενδύει σε ακόμη ένα ταλεντάκι από την...

Ποδοσφαιρικός Εκφοβισμός (bullying) και τρόποι αντιμετώπισης!

Υπάρχουν διάφορες μορφές ποδοσφαιρικού εκφοβισμού οι οποίες έχουν ως...

Πήρε ταλεντάκι από την Παναχαϊκή ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ