Γαλλία

Βενγκέρ: “Πήγα σπίτι του Εμπαπέ για να τον πάρω”!

Ο 18χρονος Κίλιαν Εμπαπέ έχει αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με το ταλέντο του και ο Αρσέν Βενγκέρ είχε διακρίνει από πολύ νωρίς τις δυνατότητες του Γάλλου wonderkid της Μονακό. Ωστόσο, δεν κατάφερε να τον πάρει στην Άρσεναλ.

Οι δηλώσεις του Βενγκέρ στο beIN Sport

“Ο παίκτης θα σας έλεγε ότι ήμουν σπίτι του πέρυσι για να τον πάρω εδώ. Ήταν στο τέλος του συμβολαίου του, αλλά η Μονακό κατάφερε να τον κρατήσει. Μπορούσα να το καταλάβω επειδή είχε εκπαιδευτεί εκεί και τελικά αποφάσισε να μείνει εκεί.”

Μπορεί να τον πάρει η Άρσεναλ;

“Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο. Σίγουρα θα ξέρετε ότι σήμερα αυτός θα αποφασίσει που θα πάει: Ρεάλ Μαδρίτης; Ίσως. Μπαρτσελόνα; Ίσως. Άρσεναλ; Μάντσεστερ; Μπορεί να πάει όπου θέλει. Δεν ξέρω ποια είναι η βαθιά του επιθυμία, αλλά ίσως το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στη Μονακό.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πάει στην… Ευρώπη!

Η Ακαδημία της ΑΕΚ πηγαίνει σε πολλές πόλεις της...

Θρήνος με τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην Κολομβία!

Θρήνος στην Κολομβία και το ποδόσφαιρο της χώρας, μετά...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ "Γ. Βαρδινογιάννης", ξεκίνησε την...

Ήδη κάνει… σκέψεις για το μέλλον ο Μπότης!

Ο Νίκος Μπότης θέλει ένα... μέλλον και όσο παραμένει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ