Εθνική Ελπίδων (U21)

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων!

Στο προπονητικό κέντρο της ΕΠΟ “Γ. Βαρδινογιάννης”, ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων ενόψει των αγώνων με τη Μάλτα (27/03, 18:00, Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) και τη Γερμανία (31/03, 19:00, “Απόστολος Νικολαΐδης”), για τα προκριματικά του U21 EURO 2027.

Στην αποστολή για τους δύο αγώνες συμμετέχει ο Χρήστος Αλμύρας, ενώ ανακλήθηκε η πρόσκληση του Γιώργου Κάτρη.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί στις 24/03 και την Τετάρτη 25/03 θα μεταβεί στην Λιβαδειά, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Μάλτα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται “στου δρόμου τα μισά” για την πρόκριση στα τελικά του U21 EURO 2027, καθώς πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία έως τώρα, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας πετύχει 16 γκολ και δεχθεί μόλις 2 και βρίσκεται στην κορυφή του 6ου ομίλου με 15 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Γερμανία (12).

Ο προπονητής της Εθνικής ΕλπίδωνΓιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές ενόψει των εντός έδρας αγώνων της Ομάδας στα προκριματικά του U21 EURO 2027, με τα Ελληνόπουλα να ετοιμάζονται για την μεγάλη πρόκριση. (Δείτε τις κλήσεις)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός Ανέστης από τους “Μπέμπηδες” που δοκιμάζεται στους… μεγάλους του πρωταθλήματος!

Σημαντικές εμπειρίες στις ακαδημίες κορυφαίων ομάδων της χώρας συγκεντρώνει...

Η 6αδα της Ακαδημίας του Άρη που θα πάει στην προετοιμασία!

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας του...

Τρια νέα πρόσωπα στην Ακαδημία του ΟΦΗ!

Στην ενίσχυση του τεχνικού της επιτελείου ενόψει της νέας...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία έναν… Πρωταθλητή της U17!

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε...

Την… έκανε για Γαλλία νεαρός της U19 του Ολυμπιακού!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ερτάν Κορτές, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ