Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

Τα άγνωστα ταλέντα της Premier League! (photos)

Δείτε αναλυτικά μια εξάδα από ταλέντα, που δεν έχουν πάρει “φανέλα” της πρώτης ομάδας:

Κάλουμ Μόρτον (Γουέστ Μπρομ)

Ο Μόρτον είχε πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ στον τελικό Κυπέλλου των Νέων για την Γιέβοϊλ επί της Γουέστ Μπρομ στο Hawthorns τον Δεκέμβριο και εντυπωσίασε τόσο τους ανθρώπους του Πούλις, που λίγες εβδομάδες αργότερα έκανε το βήμα στις ακαδημίες της ομάδας της Premier League. Άφησε το σπίτι του στο Τορκί με στόχο να κυνηγήσει το όνειρό του και ήδη έχει κάνει καλές εμφανίσεις με την U23. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ο τοπικός Τύπος ήδη έχει ονομάσει τον 17χρονο επιθετικό “νέο Βάρντι”.

Γιαν Βαλερί (Σαουθάμπτον)

Southampton v West Bromwich Albion - Premier League - St Mary's Stadium

Ο 18χρονος μπακ έχει εντυπωσιάσει από τη στιγμή που έφτασε στη Σαουθάμπτον το 2015. Οι Άγιοι πάντα ψάχνουν το καλύτερο για τις ακαδημίες τους και απέκτησαν τον Γάλλο από την Ρεν. Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά στα δεξιά, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας είναι βασικός στην U23 και ένας από τους παίκτες που κοιτάζει πολύ προσεκτικά ο Πιελ. Λογικά, το επεγγελματικό του ντεμπούτο δεν θα αργήσει να έρθει.

Ρίαν Μπρούστερ (Λίβερπουλ)

Manchester City v Liverpool - FA Youth Cup - Fourth Round - Academy Arena

Ο Κλοπ από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να ρίξει το βάρος στις ακαδημίες. Και ο 17χρονος Μπρούστερ είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει. Οι κόκκινοι τον απέκτησαν από την Τσέλσι το 2015 και έχει ήδη βρεθεί στις μικρές ομάδες της Αγγλίας. Σκοράρει συχνά για την U23 και δείχνει ότι τον περιμένει λαμπρό μέλλον.

Τζέιντον Σάντσο (Μάντσεστερ Σίτι)

sanco

Η εξέλιξη του 17χρονου Σάντσο είναι εντυπωσιακή. Η Γουότφορντ αποφάσισε το 2015 να τον αφήσει να φύγει για την Σίτι, βάζοντας στα ταμεία της 500.000 λίρες και ο νεαρός κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με τις μικρές ομάδες των πολιτών. Ο 17χρονος θεωρείται βασικός στην U23 και σύμφωνα με τις φήμες η Σίτι του προσφέρει νέο συμβόλαιο με απολαβές 30.000 την εβδομάδα, προκειμένου να κόψει τη φόρα των Άρσεναλ και Τσέλσι που τον γλυκοκοιτάζουν. Διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, έχοντας 12 γκολ σε 16 ματς.

Μπασάλα Σάμπου (Έβερτον)

Coventry City v Arsenal - FA Youth Cup - Fifth Round - Ricoh Arena

Ο Σάμπου είχε σκοράρει 25 γκολ με τις μικρές ομάδες της Κόβεντρι και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Ο 19χρονος επιθετικός έπαιξε μέχρι και στο Κύπελλο, πριν φύγει για την Έβερτον το καλοκαίρι του 2016, συνεχίζοντας το καλό του ρεκόρ στο σκοράρισμα με την U23. Ο Γερμανός ήδη παρομοιάζεται με τον Λουκάκου και σίγουρα ο Κούμαν θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα.

Ρέις Νέλσον (Άρσεναλ)

Coventry City v Arsenal - FA Youth Cup - Fifth Round - Ricoh Arena

Ο Νέλσον μοιάζει να είναι από τους παίκτες που έχουν το φυσικό ταλέντο να κάνουν μεγάλη καριέρα. Έχει εξαιρετική ντρίμπλα, ενώ συχνά παίρνει τα εύσημα και για την προσήλωσή του στα αμυντικά του καθήκοντα, βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2008 και ο 17χρονος εξτρέμ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις μικρές ομάδες της Αγγλίας. Το μεγαλύτερο ταλέντο των ακαδημιών των κανονιέρηδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ο Χάαλαντ ανανεώνει με τη Σίτι με ποσό… ρεκόρ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, που θα τον κάνει τον... πλουσιότερο...
ΟΦΗ (U19)

Το γκολ του Φαϊτάκη που έδωσε το διπλό στον...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα...
Ισπανία

Ο Τσάβι μένει και η Μπαρτσελόνα…. διαλύεται!

Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, πράγμα που φέρνει... σε προβλήματα...
Ολυμπιακός

Σίγουροι στη Σπόρτινγκ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

Στην Πορτογαλική ομάδα πιστεύουν πως η μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό φαντάζει αρκετά πιθανή. Ο Έλληνας κεντρικός μεσοεπιθετικός...
Έρευνα

Ένα Ελληνόπουλο στα… 100 πιο έμπειρα ταλέντα του κόσμου!

Ένας Έλληνας στην ίδια λίστα με ονόματα όπως ο Νέβες της Μπενφίκα, ο Γκαρνάτσο της Γιουνάιτεντ και...