Πέμπτη, 12/02/26
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Super League U20 / U17

Οι πολυτιμότεροι της U20 και U17! (photos)

Το προηγούμενο διήμερο, η αγωνιστική δράση σε Super League U20 και U17 ήταν φουλ. Το talentabout.gr σας παρουσιάζει τους MVP των αγωνιστικών των δύο πρωταθλημάτων.

Στην 26η αγωνιστική της Super League U20 αυτός που ξεχώρισε με την απόδοση του, ήταν ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, Χρήστος Γιούσης (γεννημένος στις 08/02/1999).

giousis_aek

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της U20 της ΑΕΚ, απέναντι στην U20 του Παναθηναϊκού. Ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ πέτυχε και τα 2 γκολ, με τα οποία η “Ένωση” ανέτρεψε το παιχνίδι και επικράτησε με 2-1 του “τριφυλλιού”.

Ο Χρήστος Γιούσης ανήκει στην ΑΕΚ από μικρή ηλικία, έχοντας περάσει από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της ομάδας, ενώ αγωνίζεται στην θέση του μέσου.

Σχετικά με την Super League U17, μεγάλος πρωταγωνιστής της 23ης αγωνιστικής ήταν ο νεαρός μέσος του Αστέρα Τρίπολη, Γιώργος Μαρίνος (γεννημένος το 2000).

marinos_asteras_20

Στο παιχνίδι κόντρα στην U17 του Λεβαδειακού, ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ πέτυχε και δύο γκολ.  Ο Γιώργος Μαρίνος ανήκει στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης από νεαρή ηλικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ουκρανία!

Στο πρώτο παιχνίδι του φιλικού τουρνουά στη Zelena Laguna...

Κληρώνει για την Εθνική μας στο Nations League!

Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στις Βρυξέλλες θα...

Φιλική ισοπαλία για την Εθνική Νέων κόντρα στην Τουρκία!

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη...

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ