Κυριακή, 08/09/24
Ατρόμητος

Λημνιός ο πρώτος, Κατράνης ο δεύτερος!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έχει καθιερωθεί, την φετινή χρονιά, στο ρόστερ του Ατρόμητο και οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Περιστερίου είναι εντυπωσιακές. Τα club που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 18χρονου είναι πολλά και οι πιθανότητες να βρει νέα “στέγη” αρκετές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της Κιέβο Βερόνα και της Ελλάς Βερόνα βρέθηκαν στην Ελλάδα,πριν λίγο καιρό, για να τσεκάρουν τον νεαρό, όπου και εντυπωσιάστηκαν. Ενδιαφέρον για τον Κατράνη προκύπτει και από τη εσωτερικό, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον από την αρχή της σεζόν.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και έρχεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που αναμένεται να είναι “καυτή”. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…

Ποιος είναι όμως ο Αλέξανδρος Κατράνης;

Είναι γεννημένος στον Βόλο, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 4,5 ετών από την Αγία Παρασκευή του Βόλου ενώ στον Ατρόμητο τον έφεραν οι σκάουτερς κύριοι Αποστόλου και Μιχαλέτος, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν σε κάποιες δοκιμές που έκανε η ομάδα του Περιστερίου.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της U20 του Ατρόμητου αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις και ποικίλα θετικά σχόλια ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής νέων.

Τα πρώτα… θετικά “δείγματα” γραφής με την ανδρική ομάδα, τα είχε αφήσει τον περασμένο Ιούλιο στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την εξαιρετική του παρουσία στην U20, “ανάγκασαν” την διοίκηση της ομάδας να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με την ανδρών, το οποίο υπέγραψε στις 21/7 και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης, στου οποίου το επίπεδο ο Αλέξανδρος, θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον να φτάσει, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πριν από καιρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...