Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Ξάνθη

“Έκλεισε” στην Ξάνθη ο Τζελέπης!

Ο Γιώργος Τζελέπης (γεννημένος στις 12/11/1999) πραγματοποίησε ντεμπούτο στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού σε ηλικία μόλις 16 ετών, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά την απόσυρση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Football League, ο νεαρός Τζελέπης έμεινε ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με το αθλητικό site, Marca SL, ο επόμενος σταθμός του νεαρού βρέθηκε και ακούει στο όνομα Ξάνθη.

Η ακριτική ομάδα “έτρεξε” γρήγορα τις εξελίξεις για να αποκτήσει τον ταλαντούχο πορτιέρο, ο οποίος το καλοκαίρι θα δώσει πανελλήνιες, μιας και είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου. Η συμφωνία μεταξύ του 17χρονου και της Ξάνθης θα επισημοποιηθεί το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι ο Τζελέπης, καθώς βρισκόταν στην Ιταλία με την Εθνική, κλήθηκε από τον τερματοφύλακα του Μπουφόν, Τζιανλούκα Σπινέλι, να δοκιμαστεί στη Τζένοα. Παρά το γεγονός πως δεν αποκτήθηκε, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, με τους διοικούντες την ιταλική ομάδα να του διαμηνύουν πως θα βρίσκεται στα… ραντάρ τους.

“Ήταν μια σημαντική εμπειρία, γιατί είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με την αντρική ομάδα της Τζένοα και υπό τις οδηγίες του προπονητή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Τζιανλούκα Σπινέλι, που είναι πολύ καλός”, είχε δηλώσει κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

Και φέτος… η Super League “σκοτώνει” τα παιδιά της!

Μια ακόμη έρευνα του Διεθνές Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου έρχεται να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ