Πέμπτη, 25/04/24
Super League U20

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Super League U20! (photos/vids)

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής της Super League U20, το talentabout σας παρουσιάζει το πανόραμα της, με όλα τα αποτελέσματα στα 8 παιχνίδια. Ποιες ομάδες έκαναν το δύο στα δύο και ποιες παραμένουν ακόμα χωρίς βαθμό;

Ηρακλής U20 – Ολυμπιακός U20 (0-4)

manthatis

Σε ένα 20λεπτο ο Ολυμπιακός “καθάρισε” το παιχνίδι, απέναντι στον Ηρακλή, κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, με τον “Γηραιό” να παραμένει χωρίς βαθμό.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Παναθηναϊκός U20 – Λεβαδειακός U20 (1-0)

pao_pas_u20

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα, στο “Γεώργιος Καλαφάτης“, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “Ηπειρώτες” παραμένουν δίχως πόντο μέχρι στιγμής.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Βέροια U20 – ΑΕΚ U20 (2-1)

veroia_aek

Τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Βέροια, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1. Απ την άλλη η “Ένωση” παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς σε δύο παιχνίδια.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ξάνθη U20 – Πανιώνιος U20 (1-2)

panionios-xanthi

Τις υψηλές πτήσεις του στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Πανιώνιος, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τη Ξάνθη με 2-1 και έκανε το δύο στα δύο. Οι “Ακρίτες” απo την άλλη γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους και παραμένουν χωρίς βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

Ατρόμητος U20 – Παναιτωλικός U20 (3-0)

atromitos_panaitolikos

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό με 3-0 στο “Δημοτικό Στάδιο του Ρουφ“. Δύο στα δύο λοιπόν, για τους “Περιστεριώτες“, μια ισοπαλία και μια ήττα για την ομάδα του Παναιτωλικού, ο μέχρι τώρα απολογισμός.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

Πλατανιάς Χανίων U20 – Λεβαδειακός U20 (3-0)

platanias_u20

Εντυπωσιακή εμφάνιση απο τον Πλατανιά και νίκη με 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό. Δύο νίκες σε δύο παιχνίδια για την κρητική ομάδα, χωρίς πόντο παραμένουν οι “Βοιωτοί“.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

Κέρκυρα U20 – Λάρισα U20 (1-2)

ael_u20

Δύο στα δύο και για τη Λάρισα, η οποία πέρασε νικηφόρα απο το νησί των Φαιάκων, κερδίζοντας τη Κέρκυρα με 2-1. Πολύ καλό ξεκίνημα για την ΑΕΛ, δύο ήττες σε δύο ματς για τη Κέρκυρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα

Αστέρας Τρίπολης U20 – ΠΑΟΚ U20 (1-2)

asteras_paok_u20

Μεγάλη νίκη με 2-1 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους “Αρκάδες” στο φετινό πρωτάθλημα, τη στιγμή που ο “Δικέφαλος” παραμένει χωρίς νίκη στο ξεκίνημα.

Δείτε το ρεπορτάζ του αγώνα και φωτογραφικό υλικό

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...