Ηρακλής (U20) - Ολυμπιακός (U20)

“Καθάρισε” από το 20λεπτο ο Ολυμπιακός! (photos)

Ένα διάστημα περίπου 20 λεπτών ήταν αρκετό στην U20 του Ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει με ευκολία το εμπόδιο του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League U20.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με σκόρερ τον Ανδρούτσο ενώ δύο λεπτά αργότερα (5′) διπλασίασαν τα τέρματα τους με δράστη τον Μανθάτη.

Με την συμπλήρωση 15‘ αγώνα ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Τσιμίκα ενώ έξι λεπτά αργότερα (21′) ο Βρουσάι έκανε το 0-4 δίνοντας έτσι διαστάσεις στην επικράτηση των Πειραιωτών!

Η σύνθεση της U20 του ΟλυμπιακούΓαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάμπρου, Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.

H σύνθεση της U20 του ΗρακλήΑρβανίτης, Χουζούρης, Καραΐσκος, Χατζηδίμπας, Γουνόπουλος, Ρότας, Βερνάρδος, Βλαχόπουλος, Αποστόλου, Ζαμπάζης, Συμεωνίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ