Παρασκευή, 29/03/24
Ξάνθη (u20) - Πανιώνιος (U20)

Διπλό στα “Πηγάδια” και “δύο στα δύο” ο Πανιώνιος!

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του συνεχίζει ο Πανιώνιος U20, ο οποίος επικράτησε της Ξάνθης στα “Πηγάδια” με 2-1, παίρνοντας την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League U20.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Σαμπανίδη, όμως οι “Νεο Σμυρνιώτες” με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών έκαναν την ανατροπή. Στο 34′ ο Αντωνακόπουλος έκανε το 1-1, με τον Οικονομίδη στο 37′ να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο δεν έβρισκε χώρους προς το αντίπαλο τέρμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το τρίτο γκολ, όμως ο Σταθάκης απέκρουσε πέναλτι του Βουκελάτου.

Διαφορετική πορεία ακολουθούν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ξάνθη υπέστη την δεύτερη ήττα της, σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Πανιώνιο απ’ την άλλη, να παίρνει το δεύτερο “τρίποντο” και να φτάνει τους 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη U20: Σταθάκης, Χασάνογλου (81′ Καλαϊτζίδης), Παπάζογλου, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπαδόπουλος (55′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος, Κώστας, Σαμπανίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηχασάνογλου (71′ Τζιβανόπουλος).

Πανιώνιος U20: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (55′ Γλυνός), Δαβρής, Σταυρόπουλος, Γκίνης (62′ Αρσενίδης), Βουκελάτος, Παπανικολάου, (85′ Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Χελάς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...