Κυριακή, 08/09/24
Παναθηναϊκός

Υπόγραψε επαγγελματικό ο Ξενόπουλος στον Παναθηναϊκό!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο 18χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος (γεννημένος 20/05/1998) υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, διετούς διάρκειας.

Ο νεαρός πορτιέρο, που ακολούθησε κανονικά και την προετοιμασία του τριφυλλιού, ήταν προγραμματισμένο να γίνει επαγγελματίας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αλλά η λίστα της UEFA και η παρουσία μόνο δυο γκολκίπερ, Στιλ και Κοτσόλη, επίσπευσε τις εξελίξεις για να υπάρχει μια ακόμα λύση.

Ο Ξενόπουλος για τα ευρωπαϊκά ματς λογίζεται ως τρίτος γκολκίπερ στην ιεραρχία, πίσω από τους Στιλ, Κοτσόλη και μετά τις υπογραφές θα δηλωθεί στη λίστα της UEFA από τους πράσινους.

“Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα η ομάδα που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία να μου προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, να υπογράφω στον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα συνεχίσω τη δουλειά και την προσπάθεια ώστε να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της”, είπε ο Βασίλης Ξενόπουλος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε το 2007 στον Παναθηναϊκό και τα προηγούμενα εννέα χρόνια πέρασε από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες της ακαδημίας του συλλόγου μας.

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι

Μετά τον Ξενόπουλο θα πάρουν σειρά οι Χατζηγιοβάννης, Μίγγος και Μπουζούκης, οι οποίοι βρέθηκαν και αυτοί στην προετοιμασία των πρασίνων.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας έχει προτείνει να προταθεί μονοετές συμβόλαιο και σε κάποια παιδιά που είναι γεννημένα το 1997 και αγωνίζονται στην U20 των πράσινων, όπως οι Παπανικολάου και Τριανταφυλλόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...