Πέμπτη, 25/04/24
Αγγλία

“Βλέπει” 18χρονο ταλέντο η Άρσεναλ! (vid)

Τον 18χρονο επιθετικό της Μονακό, Κιλιάν Εμπαμέ, παρακολουθεί η Άρσεναλ, η οποία ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η πολιτική που ακολουθούν οι “κανονιέρηδες” και ο Αρσεν Βενγκέρ στα θέματα των μετεγγραφών είναι γνωστή. Προτιμούν να αγοράζουν νεαρούς ποδοσφαιριστές με λίγα χρήματα παρά να ξοδεύουν ακατάπαυστα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά.

Έτσι στη λίστα των Λονδρέζων βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο αγωνίζεται στη Ligue 1 για λογαριασμό της Μονακό.

Ο λόγος για τον Κιλιάν Εμπαμέ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο “Πριγκιπάτο”. Ο νεαρός επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1998 στο Παρίσι και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να πετύχει αρκετά σπουδαία πράγματα.

Στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 7 γκολ. Πέρυσι σε όλη τη σεζόν είχε μετρήσει μόλις 14 συμμετοχές και είχε πετύχει 1 γκολ. Παράλληλα είναι διεθνής με την U19 της Γαλλίας. Σε 8 παιχνίδια με τη φανέλα των μικρών “τρικολόρ”, ο Εμπαμέ έχει πετύχει 7 γκολ.

Πολλοί έχουν αρχίσει ήδη να τον συγκρίνουν με τον Τιερί Ανρί, με τον Αρσέν Βενγκέρ να παίρνει θέση επί του θέματος, δηλώνοντας:

“Δεν είναι ακριβώς ο Τιερί Ανρί, αλλά η αλήθεια είναι ότι διαθέτει παρόμοιες ικανότητες και ταλέντο και το μέλλον του ανήκει. Αν μετά από αυτά διατηρήσει το ίδιο κίνητρο, την ίδια επιθυμία και την ίδια ευφυΐα που διέθετε ο Τιερί, τότε στα επόμενα δύο-τρία χρόνια θα μιλάμε για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή. Εμείς τον παρακολουθούμε, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και εξελίσσεται σωστά. Ο ποδοσφαιριστής επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Μονακό την περασμένη σεζόν, οπότε η Μονακό είναι που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Θα μπορούσε να είναι πάντως ένας άλλος… Τιερί Ανρί.

Τα παιδιά που έχουν εξαιρετικό ταλέντο παίζουν ήδη από τα 18. Εκείνοι που δεν παίζουν στα 18 ή 19 τους χρόνια, δεν διαθέτουν το ταλέντο αυτό και εκείνος ήδη αγωνίζεται και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προκαλεί ενθουσιασμό με το παιχνίδι του, όπως έκανε ο Τιερί, μπορεί να ντριμπλάρει, να πασάρει και είναι αποτελεσματικός”.

Δείτε video με τα κατορθώματα του 18χρονου φορ των “μονεγάσκων”:

https://www.youtube.com/watch?v=bg-_Vphdtl8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...