Σάββατο, 27/07/24
ΠΑΟΚ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

ΖΩΝΤΑΝΑ ο μεγάλος δεύτερος ημιτελικός της Super League U15!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, στον δεύτερο ημιτελικό της Super League U15, με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Οι δυο ημιτελικοί αλλά και ο τελικός της διοργάνωσης διεξάγονται στο γήπεδο της Λαμίας, με τις ομάδες να φτάνουν από χθες στην πόλη της Φθιώτιδας, για την τελική προετοιμασία τους και τις αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ

Κανένα άγχος και για τον δικέφαλο του βορρά που κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση της διοργάνωσης, ως πρωτοπόρος του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Τα “καμάρια” του Σάββα Κωνσταντινίδη κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση, μαζεύοντας 36 βαθμούς και πλέον απέναντι τους θα έχουν έναν δυνατό αντίπαλο (Παναθηναϊκό).

Οι περσινοί πρωταθλητές της Super League U15 θέλουν να στεφθούν ξανά φέτος, σε μια σεζόν μεγάλη για τους ίδιους, καθώς τα γκολ που “μέτρησαν” φέτος αποτελούν ρεκόρ για τους ίδιους (68!)

Πρώτος σκόρερ και με… διαφορά από όλους είναι ο νεαρός Κώστας Σούβλατζης που έφτασε (μέχρι τώρα) τα 23 τέρματα στη διοργάνωση, σκοράροντας ακατάπαυστα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Σάββα Κωνσταντινίδη (ΕΔΩ) και του νεαρού αρχηγού, Θανάση Φιλιππιάδη (ΕΔΩ)

Παναθηναϊκός

Το “Τριφύλλι” κατάφερε να φτάσει στην τελική φάση, μετά από… φουρτούνες (σ.σ PlayOff) και έτσι θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Τα παιδιά του Βασίλη Παπαδάκη, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τερμάτισαν στην 2η θέση με 29 βαθμούς και έτσι βρέθηκαν στην προημιτελική φάση. Εκεί απέκλεισαν τον Ατρόμητο με 2-0 και στον τελικό των μπαράζ με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ο Κυριάκος Τονουσίδης με 5 τέρματα, ενώ μεγάλο ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας ήταν η τακτική του κ.Παπαδάκη, που έδειξε στα παιδιά το πως με ηρεμία και συγκέντρωση μπορούν να φτάσουν στην τελική 4αδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Βασίλη Παπαδάκη (ΕΔΩ) και του νεαρού αρχηγού, Βασίλη Λάβδα (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Νικολαϊδης, Φιλιππιάδης, Καλπάκης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος, Γκέρτσος, Τσιάλης, Λαζαρίδης, Χαλδέζος, Ματέρα, Σουβλατζής

Παναθηναϊκός: Γειτονας, Λαβδας, Σεμος, Γαρτζονίκας, Καλμπουρτζής, Κάρο, Καραγκούνης, Νταμπίζας, Τουνουσίδης, Παπαχαραλάμπους, Δανιηλίδης

Δείτε τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...