Σάββατο, 27/07/24
Κηφισιά (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Πέρασε από την Κηφισιά και… κοντά σε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κηφισιάς και έχει ένα ακόμη παιχνίδι για να στεφθεί πρωταθλητής στη Super League U19.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι μόλις στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Φλώκου, όμως ο Ολυμπιακός δεν άργησε να ισορροπήσει και να έχει δύο κλασικές ευκαιρίες με Καρανάτσιο και Χαραλαμπόγλου στο 24’ και στο 28’ αντίστοιχα.

Στο 30′ ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, όταν μετά από πάσα του Παπακανέλλου, ο Μπακούλας σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69′ ο Καρανάτσιος έκλεψε την μπάλα, ο Χαραλαμπόγλου με πλασέ την έστειλε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό κάνοντας το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Λιατσικούρας έκλεψε την μπάλα, είδε την κίνηση του Καρανάτσιου και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό σημείωσε στο 82’ με διαγώνιο σουτ ο Κουτσογούλας, εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Πνευμονίδη.

Συνθέσεις των ομάδων

Κηφισιά: Ρόμπερτς, Γιαματζίδης, Κατσανεβάκης (72’ Αραπίτσας), Χαχουλής, Λουκάς (60′ Σκιαδαρέσης), Παπατριανταφύλλου (72’ Τοποβίτι), Πόθας, Κατωπόδης, Ζώνιος (65′ Παπαδόπουλος), Φλώκος, Δρόσος.

Ολυμπιακός: Κουράκλης, Δάμα, Παναγάκος (50′ Πνευμονίδης), Πρεκατές (80′ Πλειώνης), Κ.Κωστούλας, Μπακούλας, Καρανάτσιος, Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Παπακανέλλος (72′ Λιατσικούρας), Κουτσογούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...