Ισπανία

Αυτόν τον πιτσιρικά έχει βάλει στο μάτι ο Βαλβέρδε! (vid)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε τις τύχες της Μπαρτσελόνα και σιγά-σιγά αρχίζει να τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, βάσει των δικών του “θέλω”.

Ένα από αυτά είναι η απόκτηση δύο δεξιών μπακ. Ενός βασικού (“ακούγεται” έντονα ο Μπεγερίν της Άρσεναλ) κι ενός back up, που όμως θα είναι ενεργός στην ομάδα.

Σύμφωνα με την καταλανική “Sport”, ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού έχει βάλει στο μάτι τον 19χρονο Πολ Λιρόλα (γεννηθείς 13 Αυγούστου 1997)

Πρόκειται για τον διεθνή με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γιουβέντους ως το 2021.

Είναι γέννημα-θρέμα Καταλονίας, πρόκειται για επιθετικογενές μπακ και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Σασουόλο, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.

Έπαιξε συνολικά 29 φορές και σκόραρε μία φορά. Σημαντικό στοιχείο: Το μοναδικό του γκολ –που ήταν και εντυπωσιακό- ήρθε στο Europa League απέναντι στη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε! Εκεί είναι που φαίνεται να έκανε το… κλικ στον “τσινγκούρι”.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και στη συνέχεια έγινε… αντιληπτός από τη Γιουβέντους. Οι “μπιανκονέρι” δείχνουν να τον πιστεύουν, εξ ου και τον έδωσαν δανεικό για να “ψηθεί”.

Αν όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής… ψηθεί για Μπαρτσελόνα και θέλει να πάρει μεταγραφή εκεί, τότε εκτιμάται πως με την κατάλληλη πρόταση (γύρω στα 10 εκατ. ευρώ), οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα έλεγαν όχι στην ολοκλήρωση του deal…

Η φετινή γκολάρα του απέναντι στον Βαλβέρδε

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

Έφυγε με… τετάρτη από την Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας της τοπικής...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και ΑΕΚ!

ΟΦΗ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ