Κέρκυρα

“Τσεκάρουν” Βασαρμίδη σύλλογοι από την Ολλανδία!

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της U20 της Κέρκυρας, Γιάννη Βασαρμίδη (γεννημένος στις 08/01/1999), “εξετάζουν” ομάδες από την Eredivisie.

Ο νεαρός τερματοφύλακας εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην U20 της Κέρκυρας και φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια των “Φαιάκων”.

Οι πειστικότατες εμφανίσεις του στην Super League U20, “ανάγκασαν” συλλόγους από την Ολλανδία να εξετάσουν και να μελετήσουν την περίπτωση του. Μία από αυτές είναι η Βίλεμ, ομάδα που ούτως ή άλλως “αρέσκεται” στο να αποκτά νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου οι εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου θα είναι άμεσες. Όσον αφορά το παρελθόν του, ο Βασαρμίδης ξεκίνησε την καριέρα του στην U15 του Ολυμπιακού, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε τόσο στην U17 του Πανιωνίου, όσο και στην U20 του Ηρακλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

Εκτός έδρας νίκη για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού έφυγε με τη νίκη από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ