Πέμπτη, 29/01/26
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026
Ολυμπιακός

Δοκιμάζει δυο νεαρούς ο Ολυμπιακός!

Δυο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα βρεθούν στις Εγκαταστάσεις του Ρέντη, για μια σειρά δοκιμαστικών τεστ από τον Ολυμπιακό

Πρόκειται για τον Γιάννη Δολαψάκη και τον Άγγελο Χαϊντίνι οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα των Καναριών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τα πρόγραμμα το οποίο έφτασε στο σύλλογο, κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε δυο προπονήσεις, οπου είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη και την Πέμπτη 22 και 23 Μαρτίου αντίστοιχα.

Ο Χαϊντίνι μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που θα δώσει το παρών σε ανάλογες δοκιμές, καθώς είχε κληθεί μαζί με τον Δημ. Χαλκιαδάκη και πάλι πριν από 1,5 μήνα.

Στην ανακοίνωσή της για το θέμα ο Εργοτέλης αναφέρει: “Νέα κλήση έφτασε στα γραφεία του ΓΣ Εργοτέλης από τον Ολυμπιακό προκειμένου δυο παίκτες του συλλόγου μας να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε προγραμματισμένες προπονήσεις των ερυθρόλευκων.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια νέα εποχή… Καραγκούνη “ανατέλλει” στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός βλέπει την ιστορία του να... επαναλαμβάνεται και...

“Βλέπει” Ρόμα με… έξι ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρόμα, στην τελευταία αγωνιστική της...

Ανακοίνωσε ένα μεγάλο ταλέντο ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός έχει ένα μεγάλο ταλέντο στην ομάδα του,...

Εξ’ αναβολής νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Βόλου!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Βόλου, στην εξ'...

Ο Παναθηναϊκός πήρε ταλέντο και τον… έκανε επαγγελματία!

Ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη ένα ταλέντο στην Ακαδημία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ