Ολυμπιακός

Δοκιμάζει ταλέντα απο Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θα περάσει απο δοκιμαστικά τεστ δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στις ακαδημίες του Εργοτέλη.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Χαλκιαδάκη και Άγγελο Χαϊντίνη, οι οποίοι αναμένεται αύριο (2/2) να βρεθούν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη και να συμμετέχουν σε προπονήσεις των τμημάτων υποδομής των “ερυθρολεύκων”.

Στην επίσημη ενημέρωση της η ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει:

“Ο Άγγελος Χαϊντίνη ο οποίος αγωνίζεται στα Κανάρια και ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης από το αγωνιστικό του 2003 της Πρότυπης ακαδημίας μας θα λάβουν μέρος στις προγραμματισμένες προπονήσεις των αντίστοιχων τμημάτων υποδομών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας όπου και θα «τσεκαριστούν» για το ταλέντο και τις δυνατότητες τους.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Ολυμπιακού ο Χαλκιαδάκης έχει κληθεί να λάβει μέρος στην προπόνηση γεννηθέντων 2003 που θα γίνει στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη 15:30 – 17:00 και ο Χαϊντίνη στο τμήμα γεννηθέντων 2001 που θα πραγματοποιηθεί από 16:00 εως 17:30″.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απέκτησε “λαβράκι” για την U14 του ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάζαρος Υψηλός, γεννημένος το 2013, αναχωρεί από την...

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο νέα ταλεντάκια στην Ακαδημία του!

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις ακαδημίες του με δύο σημαντικές...

Μεταγραφή από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού για τον… Αστέρα!

Ο Αστέρας Μαγούλας ενίσχυσε την άμυνά του με μια...

Ο Ολυμπιακός έντυσε νεαρό “Λιοντάρι” στα “Ερυθρόλευκα”!

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αλέξανδρο Τσομπανίδη, κλείνοντας τη μεταγραφή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ