ΠΑΣ Γιάννινα

Σε τουρνουά στην Γερμανία θα βρεθούν οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα!

Το ερχόμενο καλοκαίρι οι ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν το παρών σε ένα μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Συγκεκριμένα οι νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αναχωρήσουν στις 17 Ιουνίου και να επιστρέψουν στις 24 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Γερμανία, η αποστολή του ΠΑΣ αναμένεται να επισκεφθεί το μουσείο της Μπάγερν Μονάχου και το στάδιο Allianz Arena. Επίσης το Νταχάου (Dachau), το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου. Η ξενάγηση, όμως, δεν σταματά εδώ… Οι Ηπειρώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη κεντρική πλατεία Μονάχου (Μαριενπλατζ), το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, τον Ζωολογικό Κήπο, την Λέγκολαντ και κατά την επιστροφή θα περάσει και απο την Αυστρία (Ινσμπουργ), όπου θα διανυκτερεύσει στο Ρίμινι και στο Κρατίδιο του Σαν Μαρίνο. Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο κ.Δημήτρης Στούκας. 

Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές σε τουρνουά στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) το 2014, στη Σερβία (Βελιγράδι) το 2015, στην Ιταλία (Νάπολι) το 2016, έφτασε η ώρα και για την εξόρμηση του 2017… Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των “Ηπειρωτών” περιμένουν “πως και πως” τη νέα τους εμπειρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

Με το… δεξί στο πρωτάθλημα ο Άρης!

Με νίκη ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο Άρης, όπου επικράτησε...

Δυνατή… πρεμιέρα για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα της Super...

Με το… δεξί η U17 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα!

Η U17 του Ολυμπιακού πήρε το πρώτο τρίποντο της...

Ματσάρα… πέντε αστέρων στην Τρίπολη και νίκη για Ολυμπιακό!

Τρίποντο για τον Ολυμπιακό, όπου έφυγε από την Τρίπολη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ