Παναθηναϊκός

Μειώνεται το μπάτζετ των “πράσινων” Ακαδημιών!

Μία ακόμα ριζική αλλαγή αναμένεται να πραγματοποιήσει από την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι“, στο πλαίσιο της σφιχτής οικονομικής πολιτικής, θα μειώσουν σε σημαντικό βαθμό το μπάτζετ των Ακαδημιών.

Πιο συγκεκριμένα, η περικοπή στο λειτουργικό κόστος των “πράσινωνΑκαδημιών θα αφορά ένα ποσοστό της τάξης του 40%. Για παράδειγμα, ο αιώνιος αντίπαλος Ολυμπιακός δαπανά ετησίως περίπου 2 εκ. ευρώ, την ώρα που οι “πράσινοι“, μετά την περικοπή που έχει αποφασισθεί, θα δαπανούν μόλις 200.000 ευρώ για την προώθηση νεαρών ταλέντων.

Αυτή η κίνηση δείχνει το πόσο σημαντικό είναι το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην “πράσινη” ΠΑΕ. Η διοίκηση του συλλόγου δυσκολεύεται να εξοικονομήσει χρήματα για να καλύψει άλλες σημαντικότατες ανάγκες, οι οποίες αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ