ΠΑΟΚ

Κοντά σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ!

“Σφήνα” στην ΑΕΚ για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού του Ηρακλή, Λάζαρου Λάμπρου (γεννημένος στις 19/12/1997) μπαίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλή.

Τις προηγούμενες μέρες πληροφορίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα η “Ένωση” τα είχε βρει και με τον “Γηραιό”. 

Τις τελευταίες ώρες όμως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει δυνατό “μπάσιμο” και έχει σημαντικό προβάδισμα, καθώς φαίνεται διατεθειμένος να αποκτήσει απο τώρα τον νεαρό επιθετικό. Κάτι που σίγουρα προτιμάει και ο Ηρακλής, ο οποίος θέλει να δει ρευστό να μπαίνει στα ταμεία του.

H ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προσφέρει 300.000 ευρώ στον Ηρακλή, ο οποίος μοιάζει έτοιμος να πει το “ναι” και να αποδεσμεύσει τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης και αν η ΑΕΚ θα απαντήσει στο έντονο ενδιαφέρον του “Δικέφαλου του Βορρα”. Το σίγουρο είναι πως είτε τώρα είτε το καλοκαίρι, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο “Καυτανζόγλειο”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ