ΠΑΟΚ

Δοκιμάζει ταλεντάκι από την Κύπρο ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δοκιμάσει για δεύτερη φορά τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την Κύπρο, με στόχο να αποκτηθεί.

Όπως έγραψε το FootballAcademia, ο νεαρός επιθετικός της ΑΕ Λεμεσού, γεννημένος το 2011, Γώργος Ερωτοκρίτου, θα βρεθεί για δεύτερη φορά, αυτές τις μέρες, σε δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ.

Η νέα αυτή πρόσκληση από τον Δικέφαλο του Βορρά αποτελεί συνέχεια της θετικής εικόνας που άφησε ο ποδοσφαιριστής στην πρώτη του παρουσία, αλλά και της συνολικής προόδου που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού (εννέα συμμετοχές 8 γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιλέχθηκε μέσω του Summer Pro Camp, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Κύπρο, δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη νίκη για την Εθνική που προκρίνεται στην δεύτερη φάση!

Πρώτη νίκη στον πιο κρίσιμο αγώνα για την Εθνική...

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ