Ολυμπιακός (U19)

Αλλάζει προπονητή στην U19 του ο Ολυμπιακός;

Ορατό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός, τη νέα σεζόν, να πάει με άλλο προπονητή στις διοργανώσεις.

Όπως είχαμε ενημερώσει με άρθρο, χθες, ενδέχεται να φέρει τον Γιώργο Σίμο για να αναλάβει την Β’ Ομάδα, ωστόσο τα πράγματα είναι… διαφορετικά.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελπίδων ενδέχεται να αναλάβει την U19 του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, την ώρα που ο Ρομέν Πιτό “εξαργυρώνει” την καλή σεζόν με την ομάδα, με… προαγωγή στην Β’, που από φέτος θα λειτουργεί ξανά.

Βέβαια δεν αποκλείεται τα πράγματα να συμβούν, όπως αρχικά “ακούστηκαν” και ο Έλληνας προπονητής να καταλήξει στην δεύτερη ομάδα, ωστόσο από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού.

Την προηγούμενη δεκαετία ο Σίμος ήταν για χρόνια στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ το 2017 ανέλαβε την U19 της ΑΕΚ με την οποία συμμετείχε στον όμιλο Youth League τη σεζόν 2018/19.

Στη συνέχεια πήρε το “βάπτισμα του πυρός” σε επίπεδο Ανδρών στον ΟΦΗ (2019/20) για να ακολουθήσει η Εθνική Ελπίδων (2021/22), Καλλιθέα (2022/23), ο Ιωνικός (έως το Δεκέμβριο του 2023) και ο Αστέρας Β΄ (2024/25).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

Φεύγει ένα μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό;

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο ταλέντο, που ωστόσο...

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ