Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β’ φέρνει προπονητή – έκπληξη και… ανεβάζει ταλέντα!

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού κάνει… σέντρα το καλοκαίρι και επιστρέφει με έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Όπως έγραψε το Sport Fm, ο Ολυμπιακός παίρνει παιδιά 18 ετών και ψάχνεται και για 19άρηδες και 20άρηδες, ενώ έχει να παίξει στο Champions League, όπου χρειάζεται θεωρητικά πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι ο σύλλογος θέλει να στελεχώσει πλέον και την υπό-επανασύσταση Β ομάδα, στην οποία κατά βάση παίκτες που ηλιακά δεν θα μπορούν να παίξουν στην U19 αλλά και μεταγραφές, με την προοπτική να βγουν για την πρώτη ομάδα.

Ανέφερε, επίσης, ότι επίκειται συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Σίμο, είτε για να ανάβει τον Ολυμπιακό Β (που είναι και το πιθανότερο) είτε να πάει στην U19 και να προωθηθεί από την U19 στον Ολυμπιακό Β ο Γάλλος Πιτό, καθώς η δουλειά του κρίνεται επιτυχημένη ως τώρα.

Στο τέλος σχολίασε το πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η Β ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι ο Κωστούλας με τον Μουζακίτη δεν πήγαν απευθείας από την U19 στην πρώτη ομάδα, αλλά μέσα από τον Ολυμπιακό Β παίζοντας πολλά παιχνίδια στο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

ΣΟΚ – Μαχαίρωσαν νεαρό ποδοσφαιριστή!

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έχει συνταράξει την ποδοσφαιρική κοινότητα της...

Ανέβηκε στη League B η Εθνική Γυναικών και παίζει… για Μουντιάλ!

Η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την άνοδο στη League B...

Προβάδισμα για τον ΠΑΣ επί του Αιγάλεω!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη επί του Αιγάλεω...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ