Τρίτη, 27/01/26
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην Ιταλία για τους Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια και Κοτάρσκι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα γενιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τα μειονεκτήματα της ομάδας, αλλά και το μυστικό του τερματοφύλακα πριν τα πέναλτι.

Για Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι είπε:

“Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός πέρσι, σε ηλικία 18 ετών. Ήταν φυσικό να κάνει αρκετά λάθη αλλά έχει την ισχυρή προσωπικότητα να μη δίνει σημασία σε αυτά. Έτσι στο επόμενο λεπτό είναι ξανά 100% δυνατός. Του αρέσει επίσης να χτίζει το παιχνίδι από πίσω.

Ο Κωνσταντέλιας έγινε βασικός στα 19 του, είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο που παίζει στο “10” και στα άκρα. Έχει την ικανότητα να αλλάζει κατευθύνσεις, να παίζει με πρόσωπο στην εστία, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στο ποδόσφαιρο. Υστερεί ακόμα σε πνευματική δύναμη για να θέλει να είναι αποφασιστικός. Είναι λίγο ρομαντικός, λίγο ποιητής του ποδοσφαίρου γιατί λέει ότι θέλει να είναι ευτυχισμένος όταν παίζει. Αυτό είναι αλήθεια αλλά πρέπει και να κερδίζεις.

Όσο για τον Κοτάρσκι, είναι τώρα 24 χρονών, ήρθε σε εμάς 22 χρονών. Είναι εξαιρετικός με τα πόδια, έχει δυνατή προσωπικότητα.

Υπάρχουν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ με φυσικό ταλέντο”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Ο Παναιτωλικός βρήκε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον...

“Λευκή” ισοπαλία για Παναιτωλικό και ΟΦΗ!

Ισοπαλία για τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, με 0-0,...

“Αθόρυβη” κίνηση και μεταγραφή με σούπερ ταλέντο για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να τον πάρει "μυρωδιά" κανείς, κινήθηκε...

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ